2 maart 2017

Vanmiddag met Riana naar Elke Trimsalon geweest. Doorgaan met wat ik nu doe, uitwollen en met de grove kant van de kam controleren of ik er doorheen kom.

Effileerschaar moet ik nog aanschaffen. Ze heeft het neusruggetje mooi gemaakt.
Ook zij dacht dat ze misschien kaalgeschoren is geweest (kont)

Gelukkig was Melanie meegegaan. Rani in de auto was op de heenweg ff crisis. Terugweg ging al beter. Dus meer oefenen in auto en ook dat komt dan weer goed.

Ja, je ziet het goed. Een lammetje in de opvang bij Elke. Verstoten door moeder. En wordt een blijvertje.Er loopt van alles aan dieren bij haar. Geweldig en diep RESPECT

 
En zo is er al heel wat afgekomen bij Riana

3 maart 2017


Lange wandelen is ECHT genieten.
En daarna uitrusten.

5 maart 2017

 
Vanmorgen kwamen we Hans met Barney en Balou tegen. Ik kwam net het bos in met mijn Woeffies. Barney en Balou kwamen eraan gerend. 

Wij weer verder met onze wandeling, daar kwam Barney achter ons aangerend. Hij wilde graag mee met mijn roedeltje.
Poging 1 mislukte om bij Hans te blijven. Poging 2 ook.

Geen riem... En ja hoor... daar kwam hij weer aangerend.
Nou ga maar ff mee dan hoor. Dat was genieten. Lekker lang gewandeld.

Riana vindt Barney ook leuk!

6 maart 2017

 

18 maart 2017

 

21 maart 2017

 

 
   

22 maart 2017

Eindelijk ! Weer genieten
Een lekker voorjaars zonnetje

22 maart 2017

Ook het rondje in het dorp is Riana vaak los. Alhoewel ze soms wel wat moeite heeft om direkt te luisteren als ik haar roep.

Ze heeft in de maanden dat ze hier is, zich ontplooit tot een hondje met karakter.
En natuurlijk is dat mooi en geweldig om te zien. Een hond weer hond zien worden.
Maar nu is het van mij kant tegengas geven. En dat is wel even wennen voor haar. 


 

27 maart 2017

Tja... en dan is het echt zover. Riana voelt zich helemaal thuis. Geweldig!
Marley krijgt steeds meer te verduren van Riana.. Spelen is prachtig om te zien tussen die 2. Maar Riana heeft veel meer energie. En dat breekt soms op bij Marley. Zeker na een lange boswandeling, want Riana heeft dan bij thuiskomst nog zin om nog eventjes lekker te ravotten.

Maar wat gebeurde er vanmiddag bij het lopen, rondje bos. Prachtig weer..En alles, zoals anders. Ik zie Riana achterblijven. Ik roep haar.. Meestal kijkt ze mij schaapachtig aan... Koppie scheef.. En uiteindelijk komt ze hard aanrennen. Dit keer niet.. Ik was doorgelopen. En nu... jeetje... Riana weg !
Teruglopen.. het pad ingegaan waar zij was ingegaan. Ik weet dat je op de plek moet blijven waar je een hond bent kwijt geraakt. Ik dit keer... tikkeltje
eigenwijs. Gelukkg maar! Niet te geloven terwijl ik haar roep.. En wat ze nu ook verstaat: 'Riana Koekie' Kijk ik naar links de bossen in. Loopt ze daar, en reageert dus niet op mij. Oehhhhhhh.... Dat moet je niet doen bij Liessie !!!

Uiteindelijk haar aangelijnd, en de komende rondjes NIET meer loslopen.
Riana is weer HOND... echt waar... Helemaal klaar voor adoptie. Nu gaan werken aan de puntjes op de I
 

28 maart 2017

Gezellige drukte in de tuin

8 april 2017

Misschien valt er wel wat te halen voor ons :)

10 april 2017

Riana.. lekker brutaal... Bij Bobby op het kussen gaan liggen. Oehhh... Wat doe je nu? Even wennen Riana. Gebeurt niets !

15 april 2017

Lieve, Lieve Buurkat! Ik vind dat ook heel lekker.
Krijg ik ook wat


NOPE!

16 april 2017

Vandaag op Facebook zoveel mogelijk Riana ter adoptie geplaatst. Dan een geweldig bericht van Roos De Keijzer. Ze heeft een prachtige video gemaakt en geplaatst in de groep 'Hond Zoekt Mand'. Dank je wel Roos voor deze mooie video

17 april 2017

Vandaag met de 3 woeffies naar de Kinderboerderij.
Eens Kijken hoe Riana reageert op kippen, geiten, schapen, reeën. Eerst even naar het winkeltje, Hannie zou daar kunnen zijn. Bobby en Marley liepen rustig naar binnen. Maar Riana begon te bokken en wilde zich uit de halsband trekken. Even doorgezet en naar binnen. Ze was niet op haar gemak.

Op naar de kippen, ik had wat brood meegenomen, om te voederen. Riana had geen aandacht voor de kippen. Dan de grote ruimte in waar kippen en geiten zitten. Weer wilde Riana niet mee naar binnen.
Het rare is ... zoals hier links op de foto. Kleine donkere huisjes daar liep ze wel zo naar binnen.
Marley was net zo in het begin, en nu... Hij vindt het allemaal best. Dus dat gaat Riana ook wel lukken. Binnenkort maar weer een keertje daarheen.

26 april 2017
Alle dagen vroeg in de morgen een wandeling van minstens 1,5 uur. Vandaag na lange tijd Barney & Balou weer eens meegenomen.
Riana helemaal in haar sas. Altijd zin in ravotten.

 

30 april 2017
Vandaag is er bezoek geweest voor Riana. Gezellig gebabbeld en ook nog een rondje bos gemaakt. Mijn gevoel zegt: Helemaal geweldig. Nu is het even afwachten hoe of wat. Maar zeker weten: Een geweldige Gouden Mand voor Riana. Fingers Crossed voor Riana.

Pleeghonden :    Naar de Home Pagina : 
  Mrt/April   
2017