3 april 2019

Vandaag het uitstrooien van Bobby zijn as op een plekje wat ik steeds voor mij uit schoof.

Met de meiden er een lange boswandeling van gemaakt. En het voelde goed. 

 10 april 2019

Al voor de tweede keer met de meiden een lange boswandeling na een volgevreten pens.
Whaaahaaa... Vandaag 2 uur gelopen. Weer opzoek zoals vorige week naar de Hooglanders.

Weer niet gezien. Dan zie ik hek openstaan. Ik denk.. bel even naar de boswachter. Wat blijkt. Hooglanders zijn weg gehaald ivm begrazing. Er komen nu schapen. Zo Jammer !!! Want die Hooglanders horen echt in dit landschap.

12 april 2019

Geen slapende honden
wakker maken. 

15 april 2019

Genieten doen we wel hoor! Zeker bij mooi weer.
Lekker lang wandelen.

Als ik ergens gaan zitten, komen ze ook in ruststand :)

14 april 2019
Tussen de momenten door was er ook weer interesse in dit pleegwoeffie. Eigenlijk had ik het heel erg druk met geregel en gedoe, omdat ik na het overlijden van mijn moeder weer graag naar mijn vader wilde. Toch maar ff gepland voordat ik wegging. Ik dacht echt dit wordt het. Maar bij mijn pa kreeg ik een telefoontje. Ze zag ervan af ivm haar werk in de toekomst. 
16 april 2019

Dan is de tijd weer daar, ik wil graag weer naar mijn vader in het westen des lands.

1 hond kan ik wel meenemen. Maar 2 is echt teveel. Zo blij dat ik weer kan rekenen op mijn dochter.
Ziggy in auto, is niet haar favoriete ding.
            

19 april 2019
En dan komen de eerste foto's binnen. Wat heeft Ziggy het fantastisch. Ziggy ging mee naar haar werk. Ook haar collega had haar hond meegenomen. En jawel... Ziggy loopt lekker los. Ook in de wijk bij Melanie. 

Prachtige hond toch. Alles vind ze leuk en aardig. 

25 april 2019

Melanie was even boven en hoppa dacht Ziggy... dat ligt lekkerder dan gras.
      
 
 

30 april 2019

1 mei 2019

Na 2 weken op 30 april weer thuisgekomen. De volgende dag kwam Melanie, Ziggy brengen. Wat een begroeting.

Dubbele gevoelens. Blij weer, dat de roedel compleet is. Maar ik weet er komt een volgende keer.
Daarom zo blij met de meiden. Laura brengt mij toch maar weer ff en haalt mij ook weer op, Mijn eigen auto is een 'barrel' maar toch blij met deze auto hoor. Alhoewel ik weet dat ik mss net Zwolle zal halen. HaHa.

Maar goed weer thuis, wat heet thuis ? In iedergeval hier weer even de draad oppakken. En hopen dat het de volgende keer ook zo makkelijk zal gaan om naar mijn vader te gaan.

5 mei 2019
Vandaag net als gisteren in de vroege morgen lekker lang gewandeld. Uren in het bos. De stilte... in de vroege morgen. Geen mens tegenkomen, alleen maar dieren. Dat heet .. Genieten !!!

 Op dit filmpje is goed te zien hoe Ziggy haar achterpoten neerzet.

En echt... Niets mis mee !
Ze rent, speelt, dolt als een jonge hond.


 

24 mei 2019

 
 Veel hulp gehad om alles in het appartement voor elkaar te krijgen en natuurlijk ...

Een grote pan Macaroni dan weer Bami gemaakt. Een natje en een droogje. Wat een gezelligheid in de tuin. Ook nog eens 5 honden. Marley en Ziggy natuurlijk. Een ook Brenna, Barney en Balou. We waren op tijd klaar voor vandaag 24 mei 2019


25 mei 2019

Ziggy... wat een meissie is het toch.

Lekker sloom wandelen en het volgende moment... Rennen !!! 

Heel gevoelig woeffie is het hoor.

Ze wilt graag alles goed doen.

26 mei 2019Wat doe je nou ? Dat ligt toch niet lekker.
Gekke meid!
Ik heb de grijze handdoeken uitgewassen.
En die vetbedden, daar krijg je dat haar zo moeilijk uit.

Maar wat maakt hun dat nu uit?
Wij willen gewoon lekker liggen. Punt.

Helemaal gelijk woeffies.
 

27 mei 2019

Tjeehhhhh.... waar moet ik, Ziggy nu gaan liggen.
Eigenlijk plek zat voor die Tante Tuttenbel !

28 mei 2019
In de vroege morgen heerlijk lang gewandel... En gelachen om Ziggy... Jump Jump Jump achter een dennenappel in het hoge gras. Ze leek wel een Ree.

30 mei 2019
Vandaag is Ziggy precies 8 maanden bij mij als pleeghond. Te weten dat ze al na 3 weken klaar was voor adoptie. Maar al die maanden werd ze keer op keer over het hoofd gezien. Zowel op facebook als op websites. Hoe is het mogelijk. Maar dan ineens... de juiste mensen. Het heeft zo moeten zijn. Ziggy was ook de pleeghond die mijn moeder nog heeft meegemaakt voor haar overlijden op 2 februari 2019. Ze zei nog.. zie ik hem nog in maar met jouw verjaardag in maart. Ik zei .. Sorry Ma, ik hoop het niet. :) Ze is een woeffie wat nu toch wel snel een Gouden Mandje verdient. Dus allemaal best wel dubbel.

Maar goed, het leven gaat door. Het wordt weer licht, het wordt weer donker. Maar mis haar ontzettend. Mijn Pa inmiddels in dit dorpje gekregen, de mooiste kamer die je maar kan wensen. Komt goed!
En dan... de afspraak vandaag stond op 11.00 uur. Ook hebben ze een eigen hond de 11 jarige Bella. De klik moet er wel zijn tussen Bella en Ziggy natuurlijk. Ze stuurde berichtje dat ze er bijna waren. Ik met met Marley en Ziggy naar de straat. Ontmoeting honden onder elkaar ging super. Na een bakje koffie, gewandeld in het bos, ook dat ging helemaal gezellig en goed. Lekker praten over honden. Heerlijk. Blij, dat Melanie en Esmaralda er ook bij waren. Terug van het bos, soepje, wat toast. Drankje! 
En Sonja zei... Ja, we willen haar adopteren. WAT EEN MOOI NIEUWS.
Een beter plekje bestaat er niet voor Ziggy. Een eigen bos !!!!


Dezelfde dag al bericht. Weet je... dit is zo harverwarmend en wat mij zo gelukkig maakt;

Wat een onttiegelijke lieve hond. We zijn verschrikkelijk dankbaar dat we haar mochten adopteren en beloven jullie dat ze hier een fijne oude dag krijgt. Het eerste uur was ze een beetje onwennig. We hebben haar toen een beetje los laten lopen in huis en de tuin. Vervolgens heeft ze een stukje leverworst gehad en hebben we even met de bal gespeeld. Toen kwam de familie naar haar kijken en ging ze erbij liggen alsof ze er altijd al bij gehoord heeft. En ze is samen met Bella naar de buurhond gerend en hebben eens lekker samen tegen hem staan blaffen.
Uit de vijver drinken is nog een beetje eng. Daar zitten allemaal enge beestjes kikkers in
M'n nichtje is ook al helemaal weg van ziggy
Ziggy is een hele wijze en zachtaardige hond. Een kadootje. Ook dankzij de goede zorgen van jullie. Bedankt. Liefs....

31 mei 2019
De volgende dag alweer een bericht. Geweldig! Wat ben ik enorm dankbaar, niet in woorden uit te drukken. Traantje pinken mag!
Ik weet dat het gek klinkt maar ik voel dat Ziggy voor ons bestemt was. Ik had nl al een hond uit Hongarije geadopteerd. Maar die kon nog niet komen. Heel vreemd ondanks dit bleef ik toch nog zoeken naar een hond. Terwijl ik gek was van die hond. Toen sprak ik iemand die zei dat er diverse organisaties in Nederland waren die ook honden uit Hongarije en Roemenië haalden. En met een beetje zoeken kwam ik bij jullie en Ziggy. En ik zag Ziggy en ook dit was liefde op het eerste gezicht. Dit hield wel in dat 1hond moest wachten tot na m,n vakantie. En in het belang van Bella, de leeftijd van Ziggy hebben we voor Ziggy gekozen. Dan denk ik dat ik gek van die hond ben maar dan moet je m,n moeder zien. Die is zo gek van Ziggy en het voelt ook zo vertrouwt. Alsof ze hier al tijden is. Als wij naar buiten gaan maar tutje is moe dan blijft ze lekker op haar kussen binnen liggen en als ze dan weer uitgerust is dan zoekt ze ons op. Deze hond was echt voor ons bedoelt. En zo is er voor iedereen zo,n hond. En als je maar lang genoeg zoekt, kom je hem,haar vanzelf tegen. Misschien dat jij nog wat langer moet zoeken omdat er nog zoveel andere honden zijn die jouw hulp nodig hebben. Maar uiteindelijk zal ook jouw zielen hondje komen.


xxxxx

  April/Mei
   2019
Pleeghonden :    Naar de Home Pagina :