Onze pleeghond van HZT vanaf 31 juli 2013

2 oktober 2013
Vandaag moest Luci even naar Hannie, want ik moest met Bobby naar de dierenarts. Ze komt daar regelmatig, dus is dat wel vertrouwd. En ze is aanhankelijk naar Hannie. Het was even moeilijk voor Luci, toen ik wegging. Ze heeft even gejankt. Maar gaf zich al snel over aan de situatie. Ze heeft zelfs Boy uitgedaagd om te spelen. En Boy... de oude rakker speelde nog mee ook. 

3 oktober 2013
Nog steeds redelijk weer met zon, ook al voelt het al wat herfstachtig aan, maar heerlijk om te wandelen. Ook nog steeds het bakkie koffie na de wandeling bij Hans en Hannie. Nu met een straalkacheltje, zalig !

 

Luci en Barney ravotten, rennen...

Een genot om naar te kijken !

Boy en Bobby zijn de rust zelve !

 

 

 


Bobby moest dus op advies van de dierenarts op een bot gaan knagen.

Ja, dan moet er ook ééntje komen voor Luci.

8 oktober 2013
Luci gaat  nu echt veranderingen laten zien. In smalle paadjes durft ze mij nu voorbij te lopen. Ook het apart uitlaten met het laatste rondje in de avond, gaat goed. Onderweg komen Bobby en ik haar tegen met Melanie. Oh..Oh... wat is ze blij!

Elke avond het rondje van zes uur ravotten Luci en Barney met elkaar. Ook gaat ze zijn gedrag kopieëren, en dat heb ik maar even snel gecorrigeerd. Al blaffend achter hardlopers aangaan. Ook zag ze vanavond een ree gaan. Maar ondanks dat ze er graag achteraan wilde gaan, luisterde ze goed, en bleef ze bij me. Soms komt ze naar me toe, voor een aai over haar koppie.

10 oktober 2013
Het wordt al kouder, maar toch buiten zitten. Dan is het gras vochtig, en de stenen te koud.
Dus een kunststof mand voor Luci. Maar 'Big Bobby' vindt dat ook wel lekker. Dan ook maar één voor Bobby gekocht.

13 oktober 2013
Luci gaat nu al achter stokjes aan, wanneer ik die weggooi. Een beetje uitdagen, en ze rent met het stokje weg. Ze komt weer terug, om verder te spelen. Als ik het stokje in mijn handen hebt tijdens het wandelen, pakt ze het stokje vast, om het weer terug te krijgen. Meestal laat ik haar winnen, zo krijgt ze meer zelfvertrouwen.

17 oktober 2013
Ook op straat loopt Luci al los, het gaat heel goed. Luistert prima! Weer een stapje vooruit !
De herfst heeft zijn intreden gedaan, de eikeltjes vliegen je om de oren. Maar heerlijk genieten van onze dagelijkse wandelingen.

20 oktober 2013
Luci gaat steeds meer op een echte hond lijken. Vanavond was ze lekker aan het dollen met Barney, maar gingen samen wel heel ver weg.
Dus ik achter een boom, gaat mijn telefoon af HaHa. Gelukkig was ze er nog niet. Staan Jut en Jul, oftewel Boy en Bobby mij aan te gapen.
Grrr... verraad mij nou niet ! Maar Luci kwam eraan rennen, rende Boy e Bobby voorbij. Ik roep haar... Super snel kwam ze terug, haar staartje maakte overuren, zo blij was ze, dat ze me zag.  
Het was al aardig donker aan het worden. Maar Luci liep voorop, staarte fier omhoog.
Ik ben trots op haar !

21 oktober 2013

Kleine meid logeren bij ons. Herfstvakantie !!!
Dus gezellig mee wandelen.                                   


23 oktober 2013

Yeahhh... Luci verstaat en begrijpt dus 'asiento'in het Nederlands. HaHa

 


24 oktober 2013

Prachtig weer, en dat betekent volop genieten in het bos.

 

Oktober 2013
Naar de Home pagina: