3 april 2019
Vandaag het uitstrooien van Bobby zijn as op een plekje wat ik steeds voor mij uit schoof.

Met de meiden er een lange boswandeling van gemaakt. En het voelde goed. 


10 april 2019
Al voor de tweede keer met de meiden een lange boswandeling na een volgevreten pens.
Whaaahaaa... Vandaag 2 uur gelopen. Weer opzoek zoals vorige week naar de Hooglanders.

Weer niet gezien. Dan zie ik hek openstaan. Ik denk.. bel even naar de boswachter. Wat blijkt. Hooglanders zijn weg gehaald ivm begrazing. Er komen nu schapen. Zo Jammer !!! Want die Hooglanders horen echt in dit landschap.
12 april 2019
Geen slapende
honden wakker maken


        

15 april 2019
Genieten doen we wel hoor! Zeker bij mooi weer.
Lekker lang wandelen.

Als ik ergens gaan zitten, komen ze ook in ruststand :)

18 april 2019
Na het overlijden van mijn moeder 2 februari j.l. wil ik graag naar mijn vader toe in het westen des lands. Een paar dagen, 10 dagen. Nu 14 dagen. En dan mijn meiden zo dankbaar. Melanie ontfermt zich weer over mijn pleeghond Ziggy. En heeft Ziggy (Pleeghond Paula het goed gehad.  
Laura die mij toch maar weer ff naar het westen des lands heeft gebracht, en ook weer opgehaald.

De twee weken bij mijn vader, Marley meegenomen. 1 hond is wel te doen. Marley geniet van zijn oude dag en is erg makkelijk. Het kwam zelfs zover dat mijn vader alleen met Marley het park in ging. De vele wandelingen heeft mijn vader goed gedaan. Eigenlijk ons ook natuurlijk.

5 mei 2019
Vandaag net als gisteren in de vroege morgen lekker lang gewandeld. Uren in het bos. De stilte... in de vroege morgen. Geen mens tegenkomen, alleen maar dieren. Dat heet .. Genieten !!!
24 mei 2019
 
Veel hulp gehad om alles in het appartement voor elkaar te krijgen en natuurlijk ...

Een grote pan Macaroni dan weer Bami gemaakt. Een natje en een droogje. Wat een gezelligheid in de tuin. Ook nog eens 5 honden. Marley en Ziggy natuurlijk. Een ook Brenna, Barney en Balou. We waren op tijd klaar voor vandaag 24 mei 2019

30 mei 2019
Vandaag is Ziggy precies 8 maanden bij mij als pleeghond. Te weten dat ze al na 3 weken klaar was voor adoptie. Maar al die maanden werd ze keer op keer over het hoofd gezien. Zowel op facebook als op websites. Hoe is het mogelijk. Maar dan ineens... de juiste mensen. Het heeft zo moeten zijn. Ziggy was ook de pleeghond die mijn moeder nog heeft meegemaakt voor haar overlijden op 2 februari 2019. Ze zei nog.. zie ik hem nog in maar met jouw verjaardag in maart. Ik zei .. Sorry Ma, ik hoop het niet. :) Ze is een woeffie wat nu toch wel snel een Gouden Mandje verdient. Dus allemaal best wel dubbel.

Maar goed, het leven gaat door. Het wordt weer licht, het wordt weer donker. Maar mis haar ontzettend. Mijn Pa inmiddels in dit dorpje gekregen, de mooiste kamer die je maar kan wensen. Komt goed!
En dan... de afspraak vandaag stond op 11.00 uur. Ook hebben ze een eigen hond de 11 jarige Bella. De klik moet er wel zijn tussen Bella en Ziggy natuurlijk. Ze stuurde berichtje dat ze er bijna waren. Ik met met Marley en Ziggy naar de straat. Ontmoeting honden onder elkaar ging super. Na een bakje koffie, gewandeld in het bos, ook dat ging helemaal gezellig en goed. Lekker praten over honden. Heerlijk. Blij, dat Melanie en Esmaralda er ook bij waren. Terug van het bos, soepje, wat toast. Drankje! 
En Sonja zei... Ja, we willen haar adopteren. WAT EEN MOOI NIEUWS.
Een beter plekje bestaat er niet voor Ziggy. Een eigen bos !!!!

Na 4 maanden zoveel verdriet verandereringen.

Nu gaan wij samen verder lieve Marley.

We komen er wel.

4 juni 2019
Samen wandelen we verder zonder Bobby, zonder Ziggy... maar we komen er wel. De lange wandelingen samen daar genieten we van. Soms even langs mijn pa, en een rondje kanaal. Daarna voor de ingang een leuk terrasje waar mijn pa nu verblijft  Even gezellig napraten. En Marley gaat er dan ook bij liggen. Maar vandaag was het erg broeierig. Dus rustig aan met Marley
9 juni 2019
Het laatste avondrondje altijd rondje kanaal, en dan kan ik dus even zwaaien naar mijn pa. Op de foto hieronder zie je Marley naar boven kijken. Hij hoorde het bekende fluitje van mijn pa. 
Ook heb ik Marley al een keertje meegenomen het appartement in van mijn pa. Ik belde naar de avonddienst of ze mijn pa even naar beneden wilde brengen voor een rondje lopen met ons. (Marley en ik) Maar ze waren druk bezig en ze zei... loop maar door hoor met je hond, dat mag wel. In het appartement werd mijn pa vriendelijk begroet door Marley. Ook met de lift, dat was voor Marley voor het eerst, en dat was geen probleem voor Marley.18 juni 2019
De dagen, weken, maanden gaan voor bij. Met Marley niet meer van die lange wandelingen. Nog altijd ben ik vroeg wakker, en dan na een bakkie leut met Marley het bos in. Maar ik merk na zo een lange wandeling van een paar uur, dat Marley toch wel moeite heeft met opstaan. Ook het lopen gaat dan stroef. Dus maximaal een uurtje is beter. Of als we langer gaan even ergens gaan zitten saampjes.


 
April / Juni
   2019
           
 
Pleeghonden:  Naar de Home Pagina :