Stichting All Dogs Count

Eind januari 2017 is Pleeghond Lion alweer een jaar bij mij. Zoals je hebt kunnen lezen, zal dit pleegwoeffie niet geadopteerd kunnen worden van Stichting All Dogs Count. (Rughernia en zware artrose.) Dus wat inhoud, dat Pleeghond Lion. als pleeghond hier zijn oude dag gaat slijten. En dat is verder niet erg, prachtig voor Pleeghond Lion. Dikke vrienden met Bobby, Beauty, Misty, Witny, Liessie en Kids. 

Dit wordt dus de laatste pagina van de blog Pleeghond Lion individueel. Vanaf januari 2017 gaat het verder op de pagina van mijn kanjer Bobby.
Dit omdat ik vaak 2x hetzelfde heb staan op zowel de pagina van Bobby als van Pleeghond Lion. En gelijk zal ik maar bekend maken, misschien is dit al opgemerkt wanneer je een video bekeken hebt. Dat ik hem geen Lion noem maar Marley :) Klopt... Bob & Marley :)
2 oktober 2016

Lion & Balou
weer heerlijk aan het dollen!

Bobby & Barney... Moet dat nou ? 

17 oktober 2016

Balou en Lion dikke maatjes

 

Lion en Balou.... 

25 oktober 2016

Lion vindt  
alles best

29 oktober 2016

De mooie dagen zijn er nog steeds, en dat betekent buiten genieten.

4 november 2016

Visite.. Gezellige beestenboel... En natuurlijk Lion en Balou donderjagen... Bobby en Barney..Nahhhhh

15 november 2016
Alles gaat zijn gangetje.. We maken lange wandelingen in regen, wind en kou. De natte troep is weer begonnen. Ik mis de zomer nu al.
Maar de honden hebben er geen last van. Ze gaan graag de bossen in.
25 november 2016

Gezellig....
Daar zijn ze weer :)

20 november 2016
In september kwam ik een oud hondje tegen bij Vagabond Pets. 14 jaar Polen. En aangezien mijn kleindochter Esmaralda graag een klein pleeghondje wilde, vond ik dat prima. Maar dan wel een oudje. 

Klik op logo.. en lees... Figiel, hij verdient het zo :  

2 maanden wachten... wachten totdat hij eindelijk kon reizen. Dan ineens een trieste e-mail van Marianne (Vagabond-Pets) Figiel kan absoluut niet met katten. Er lopen hier 3 katten van mijzelf, en dan heb ik de buurkatten nog. Wat een teleurstelling. Maar vooral... Wat erg voor Figiel... Weer een koude winter doormaken in Polen. Arm hondje! 
26 november 2016
Ondertussen struin ik verder op facebook tussen de bedrijven door, kijken of ik een frummel van een hondje tegenkom  En dan zie ik een ouder bericht bij Reni (waar ook Lion vandaan komt) Het arme kleinde drommeltje is op straat aangevallen door andere straat honden. Reni heeft zicht ontfermt over dit woeffie. Ze heeft een oproep op facebook gedaan. En aardig wat gedoneerd door lieve mensen. Maar nog niet geadopteerd. En natuurlijk dacht ik gelijk.. OK ... Klein... Leuk Esmaralda haar wens. Beetje te jong, eigenlijk. 3 jaar. Maar heeft wel even wat meegemaakt, zeg! Zijn naam is Benny. Zou dit een pleeghondje kunnen worden? Ja... Alles is inmiddels rond. En we hopen dat 11 december a.s. kan gaan reizen. 2 dagen per auto vanuit Bulgarije. Benny zal een warm onthaal krijgen, en met liefde omringd worden.

Klik op het plaatje en lees alles over het nieuwe pleegwoeffie

30 november 2016

Gezellig hoor die beestenboel.

8 december 2016

Lieve Lion... lekker dolllen met Tamara.. Spelen begint hij steeds leuker te vinden,
Wat zou er toch in die koppies omgaan.

 

15 december 2016

Weer een leuk hebbendingetje voor de Kerstdagen in mijn eigen domein 'Rookhol'. Kerstballen met naam van mijn Dierbaren!Okt t/m Dec
     2016
   

 

Terug naar Pleeghonden