1 oktober 2017
Pleeghond Ruby doet het fantastisch. Ze heeft moeite wanneer voer in het spel is.  In de vroege morgen, als ik beneden kom, wachten er blije hondjes en katjes. Dan worden de hondenbakken gevuld. Voor Bobby & Marley met Metacam en Meloxidyl. Ruby krijgt er een beetje kattenvoer door. De brokjes gaan er al iets beter in.

Zeker weten dat er nog verborgen talenten zijn bij Ruby.

Als je ziet als ze plast, tilt dus haar pootje op en graven met voor- en achterpoten.

Ook als Bobby of Marley ergens geplast hebben dan wilt zij er overheen plassen.

 

Pleeghond Ruby voelt zich lekker veilig tussen haar grote broers.

17 oktober 2017
Bobby alweer 5 jaar mijn allergrootste kanjer, dus nu zou hij ongeveer 15 jaar moeten zijn

21 oktober 2017

Kanjers... Witny zoekt de honden altijd op, maar Marley gaat dat meestal weg als er hond of kat te dicht bij komt liggen.
Dus dit is een uniek plaatje.

26 oktober 2017

Kleine Ruby ontmoet formaatje van zichzelf Django.

En voor Bobby & Marley is het liggen als vrouwtje staat te praten.

Kan wel weer even duren :)

   

 

1 november 2017
Alweer 5 jaar geleden. Bobby geadopteerd op 1 november 2012

19 november 2017

Warm zonnetje, en dat voor half november. Heerlijk

28 november 2017
Novacam inmiddels afgebouwd bij Marley, ze doet het goed. Maar dan ineens plast Marley in huis. Zelfs als ik erbij ben. Dat is niet goed! We lopen veel buiten. Dus contact gezocht met Annabel van Stichting All Dogs Count voor advies. Ik had internet al afgezocht. Annabel heel veel vragen om zoveel mogelijk uit te sluiten. En zou het haar DA vragen.
29 november 2017
Het advies urine opvangen en laten controleren bij mijn DA op blaasontsteking. 
Vanavond visite Hans met Barney en Balou. Gezellig.

 

30 november 2017
Nou in de vroege morgen, Marley aan de lijn uitlaten. Dat is vreemd voor hem. En ik met een bekertje in mijn handen. Na een stukje gewandeld te hebben. Yes, gelukt. Nou daar loop je dan hahha... Gelukkig was het nog donker.
Uiteindelijk na veel gezeur en gedonder met mijn DA en Da Annabel, krijg ik van Annabel (Stichting All Dogs Count) 'Panacur'op gestuurd voor Marley, 14 dagen lang 1,5 tablet per dag  Rekening zou 45 euro zijn. Ik heb beloofd de helft te betalen. Rekening DA is voor stichting. Tja... uiteindelijk is het ook zo, dat het een pleeghond is en ik niet voor de kosten moet opdraaien. Zoals te lezen is, in het prille begin, werd ik ook gevraagd of ik Lion (Marley) in de pleeg kon nemen, ondanks dat ik dacht, het niet aan te kunnen. Maar hij is hier nu, en ik houd van hem. Maar DA kosten zouden ten alle tijden voor de stichting zijn. Ondertussen ook voor mijn eigen dieren een 3daagse kuur moeten bestellen. En het kostenplaatje vind ik nu wel hoog genoeg !
2 december 2017

Nieuwe Pleeghond Troya uit Roemenië.
Eindelijk de dag is aangebroken dat ik Troya gaat ontmoeten. Op de aankomstgroep wisselde regelmatig de tijden van aankomst. Zo blijft het spannend, niet waar? Maar al met al een bewogende dag. Van alles wat ik nog moest en niet moest. Maar het einde is inzicht. Rond 14.30 uur waren Lucy en Melanie hier. Bakkie leut... en daar gingen ze dan richting Noord Brabant want ook het ophaal adres was dus verandert.
Ondertussen de laatste dingetjes doen.


5 december 2017

Kat Witny, een vriendje
naar honden.

28 december 2017

Het vuurwerk is al weer in volle gang. Bobby heeft het niet meer. Maar zolang ik in de buurt ben is het goed. Dus met oud en nieuw mijn mandje weer naar beneden halen. En slaap bij mijn lieve dieren. Ook de katten hebben het moeilijk.

29 december 2017

Hartstikke trots op mijn kleindochter!!

31 december 2017

Mooi, zo mooi... zelfs mannen laat Troya toe om geaaid te worden. Weer een stapje verder. Yessss.
Martin is toch iets terughoudend, niet zo raar want Marley (Pleeghond Lion) heeft hem al een keer flink in de schenen gebeten. 

En kijk... Mijn heerlijke meissie, Esmaralda, lekker kroelen met Marley.

Traditie getrouw was ze hier weer.
En dat is altijd gezellig !!!

 

Terug naar pleeghonden: 
 Nu Marley, Klik op:   
     
       
Naar de
       Homepagina :
 
Okt t/m Dec
2017