Eind januari 2017 is Pleeghond Lion alweer een jaar bij mij. Zoals je hebt kunnen lezen, zal dit pleegwoeffie niet geadopteerd kunnen worden van Stichting All Dogs Count. (Rughernia en zware artrose.) Dus wat inhoud, dat Pleeghond Lion blijft als pleeghond en hier zijn oude dag zal slijten. En dat is verder niet erg, prachtig voor Pleeghond Lion. Dikke vrienden met Bobby, Beauty, Misty, Witny, Liessie en Kids. 

Vanaf januari 2017 gaat het verder op deze pagina van mijn kanjer Bobby.
Dit omdat ik vaak 2x hetzelfde heb staan op zowel de pagina van Bobby als van Pleeghond Lion. En gelijk zal ik maar bekend maken, misschien is dit al opgemerkt wanneer je een video bekeken hebt. Dat ik hem geen Lion noem maar Marley :) Klopt... Bob & Marley :)

16 oktober 2016

29 oktober 2016

De mooie dagen zijn er nog steeds, en dat betekent buiten genieten.
Visite.. Gezellige beestenboel... En natuurlijk Lion en Balou donderjagen... Bobby en Barney..Nahhhhh

15 november 2016
Alles gaat zijn gangetje.. We maken lange wandelingen in regen, wind en kou. De natte troep is weer begonnen. Ik mis de zomer nu al.
Maar de honden hebben er geen last van. Ze gaan graag de bossen in.
25 november 2016

Gezellig...
Daar zijn ze weer. :)
 

20 november 2016
In september kwam ik een oud hondje tegen bij Vagabond Pets. 14 jaar Polen. En aangezien mijn kleindochter Esmaralda graag een klein pleeghondje wilde, vond ik dat prima. Maar dan wel een oudje. 

Klik op logo.. en lees... Figiel, hij verdient het zo :  

2 maanden wachten... wachten totdat hij eindelijk kon reizen. Dan ineens een trieste e-mail van Marianne (Vagabond-Pets) Figiel kan absoluut niet met katten. Er lopen hier 3 katten van mijzelf, en dan heb ik de buurkatten nog. Wat een teleurstelling. Maar vooral... Wat erg voor Figiel... Weer een koude winter doormaken in Polen. Arm hondje! 
26 november 2016
Ondertussen struin ik verder op facebook tussen de bedrijven door, kijken of ik een frummel van een hondje tegenkom  En dan zie ik een ouder bericht bij Reni (waar ook Lion vandaan komt) Het arme kleinde drommeltje is op straat aangevallen door andere straat honden. Reni heeft zicht ontfermt over dit woeffie. Ze heeft een oproep op facebook gedaan. En aardig wat gedoneerd door lieve mensen. Maar nog niet geadopteerd. En natuurlijk dacht ik gelijk.. OK ... Klein... Leuk Esmaralda haar wens. Beetje te jong, eigenlijk. 3 jaar. Maar heeft wel even wat meegemaakt, zeg! Zijn naam is Benny. Zou dit een pleeghondje kunnen worden? Ja... Alles is inmiddels rond. En we hopen dat 11 december a.s. kan gaan reizen. 2 dagen per auto vanuit Bulgarije. Benny zal een warm onthaal krijgen, en met liefde omringd worden.

 Klik op het plaatje en lees alles over het nieuwe pleegwoeffie

 30 november 2016

Gezellig hoor die beestenboel.
Gezellig hoor die beestenboel.

8 december 2016

Wat zou er toch in die koppies omgaan.


15 december 2016

Weer een leuk hebbendingetje voor de Kerstdagen in mijn eigen domein 'Rookhol'. Kerstballen met naam van mijn Dierbaren!

16 december 2016
Vandaag had ik om 11.00 uur een afspraak voor Bobby bij de DA. Die chronische oorontsteking duurt maar voort. De Surolan en nog zoiets, maar dan een ander merk. Helpt voor geen sodemieter. Pleeghond Lion likt zijn oor vaak schoon. Maar Bobby zijn oor kraakt soms, en zo sneu. Dus ben ik vandaag voor een second opinion naar een andere DA gegaan.
Mijn eigen DA gisteren telefonsich gevraagd of ze de gegevens van Bobby naar de andere DA konden mailen. Ben ik vanochtend bij die andere DA, is er mooi niets gestuurd. Ik bellen naar Makatsi. We hebben het gestuurd, maar niet met mail maar met fax. Nou ook niet. Ik ben er klaar mee. Maak ik een afspraak bewust een dag later omdat ik het al niet vertrouwde dat ze zo vlug iets zou sturen., gezien in eerdere ervaring. En dan nog niet! Brrrrrrr. DA zelf die ik daar altijd had. Prachtig mens, maar die assistenten daarzo.. Ben helemaal klaar mee!
Rechteroor is prima. Met het linkeroor is het veel slechter. Ze kon de trommelvlies niet meer zien. Ze liet mij een voorbeeld zien wat er aan de hand is. Geen surolan en die andere zooi meer. 

2x daags oordruppels Otoclean

Ook heeft ze Bobby nog grondig onderzocht. Zij constateerde geen hartruis. Ze vond hem er mooi uit zijn gezien zijn leeftijd. Dan het volgende probleem: Gebit! Linkertkant ook. Tandvlees rood en veel aanslag op tand. Omdat Bobby niets van tandenborstels moet hebben, mag het ook met vinger in doekje. Koud water mee beginnen en ga vast hondentandpasta bestellen.
Volgende week vrijdag terugkomen bij de DA. Overignes... Bobby is 3kg afgevallen. Hij weegt nu 39,4 kg
18 december 2016
Klaar met mijn huidige DA Makatsi. Zijzelf is geweldig! Maar die assistenten, geen goed woord voor over! 
Dit is de tweede keer dat ik gegevens wil hebben. Eerst pleeghond Lion en nu mijn eigen Bobby. Al vanaf 15 december bezig. Pfffff..

Met nieuwe DA op 16 december j.l. begonnen met Otoclean. Ik was wel klaar met Surolan na jaren.
Ook gebit is een ramp, tandsteen! Hij kan niet onder narcose ivm zijn leeftijd. En als hij er in zou blijven. Nee.. Zo wil ik hem niet verliezen.Zelf gaan googelen. En van Oxifresh een tandenkrabber en Pet Gel gekocht.

20 december 2016
2 oude kanjertjes van mij
23 december 2016
Vanmorgen had ik weer afspraak DA Bobby na Otoclean gebruikt te hebben. Geen verbetering. Maar er wel mee doorgaan tot 6 januari 2017 want dan heb ik weer een afspraak staan voor Bobby. Nieuw medicijn nu gaan gebruiken: Metacam.
Deze DA is echt, echt veel duurder. Brrrr... Dus volgend jaar meer op de kleintjes letten. Want behoorlijk veel donaties gedaan in 2016. Nu ga ik voor mijn eigen Bobby !

Nu Marley, klik op: 


     
     
         Okt t/m Dec
       2016
 
Naar de Homepagina : 
Terug naar Pleeghonden: