Januari t/m Maart

Januari / Februari / Maart 2015
25 januari 2015
Eindelijk sneeuw ! Bobby geniet ervan... Rennen en rollen.

 

video slechte kwaliteit door youtube, jammer !

30 januari 2015

Weer heerlijke sneeuwbuiten. We maken lange wandelingen.

In de tuin.. wachtend tot vrouwtje eindelijk haar foto heeft genomen.En dan... het bos is !!!
Dan... Al wandelend zie ik een bordje bij fietspad, waar iemand een hartje heeft gemaakt.

Ik dacht er mist iets !
Alweer een mooie creatie van Marri... Wel een eer hoor! Foto'tje Liessie erbij 

19 februari 2015
Denk je weer lekker de dagelijkse wandelingen te doen. Krijgen we de schrik van ons leven. Ik loop met Bobby, Benga, Bjela lekker te wandelen ver in het bos, Dan hoor ik achter mij een sjofel aankomen met een flinke vaart. Ik kijk om en probeer hem duidelijk te maken, dat die niet zo hard moet rijden. Gauw doe ik Bobby aan de lijn, want die heeft nog altijd een trauma uit zijn verleden, denk ik. Dan rijdt hij naast mij... ik vraag hem wat, hoort hij niet natuurlijk. Hij doet zijn deur open, en vraag of hij aub rustig wilt rijden ivm met mijn honden. Dan rijdt hij door... ik hoor een hoog gejank. Ik schrik mij de pleu... Ren er naar toe... zie ineens mijn honden weer. Benga pinkt met rechterachterpoot. Hij stopt.  Nou je wil niet weten wat ik hem gezegd heb op een nette manier. Zijn antwoord was, dat hij dat niet kon zien. Ja grrrr.... neem dan gas terug, of stop. 
Maar ik ren door met Bobby op sleeptouw. Gelukkig met een sisser afgelopen. Even later liep ze weer redelijk. Wel voor de zekerheid even het sjofel nummer in mijn kop gezet ZF6081 en tijd 14.00uur 

23 maart 2013
Bobby mijn grote knuffelkont. Geniet van aandacht en knuffelen. Maar 'te' drukke honden voor hem. reageert hij altijd op deze manier:
     
       januari t/m maart
         2015
Naar de
      Homepagina :