Oktober t/m December

2 oktober 2014

Op de Hondendag van AINF.nl een foto van Bobby laten maken.

10 oktober 2014
Mijn lieve oude kanjer geniet alle dagen. Er valt misschien weinig nieuws over hem te schrijven, maar het blijft mijn allergrootste knuffelkont. 
Hij geniet van de dagelijkse wandelingen, en daarna languit, lekker slapen. Ook nu met de nieuwe pleeghond Benga heeft hij geen moeite. Zolang hij maar in mijn buurt kan zijn. Vandaag weer onze 2 uur lange middagwandeling gehad.

11 oktober 2014
Vandaag Boy & Barney op visite. en dat vinden ze natuurlijk helemaal niet erg. Lekker weer lang gewandeld. Daarna lekker slapen en dan... de meiden op visite. Playtime !!! Bobby en pleeghond Benga geloven het wel 

17 oktober 2014
Vandaag alweer 2 jaar geleden dat mijn dochter en ik Bobby gingen ophalen in Amersfoort. In eerste instantie als pleeghond, maar na 2 weken al besloten. (1 november 2012) Hij mag en gaat nooit meer weg.
18 oktober 2014

Intens verdrietig Lieve Spikey 14 jaar vanochtend dood gevonden in het bos.

Onze Pitbull Spikey.. Voor de duvel niet bang.

Ook niet voor honden dus. En denk dat dit hem fataal is geworden. Gezien de wond bij keel, inwendig bij keel en borst/buik kapot.

Niet te bevatten. We hebben Spikey vanavond begraven. Overduidelijk dat hij gepakt is door een hond. Gevonden op een open plek in bos, vlakbij de bosrand waar hij altijd liep te struinen. Ook de ingang van het bos is daar. Tussen de middag stond Hans aan de poort bij mij met Boy en Barney. Ik was net van plan ook met de honden naar het bos te gaan. Zegt Hans... Spikey bij jouw... ? Er ligt een dode kat in het bos. Ik overtuigend zeggend. Kan Spikey niet zijn. Was een echte pitbull onder de katten. Niet bang voor honden. In het bos aangekomen neemt Hans mijn honden over, en zegt ga even kijken. Nog ervan overtuigd, dat het niet Spikey zal zijn. Ik loop 10 mtr het bospaadje op. Kijk naar rechts... En ik herkende hem gelijk. Oh.. Neee... Ik pakte hem op, nog niet helemaal verstijfd. Ik zie nog geen bijzonderheden. Huilend loop ik naar huis met Spikey in mijn armen. Hans bleef met alle honden in het bos. Dank je wel Hans... Dat je me de gelegenheid gaf, om dit momentje te hebben met mijn kereltje Spikey. Thuisgekomen.. Hem in het gras gelegd. Tranen laten gaan.. En tegelijk hem onderzocht. Ik zag wat bloed op borst. En voelde dat het goed kapot was. Aan de zijkant als ik dat ik indrukte, ook zo vreemd. Tongetje zat vastgeklemd tussen zijn kiezen. Achterpoten waren verdraaid en verstijfd. Daarna terug naar Hans en woeffies. Nog even naar de plek. Duidelijke sporen van gevechten, aarde omgewoeld door hondenpoten. We wandelen verder, huilend, dan weer pratend over Spikey met Hans. Bedankt Hans voor je steun. Dan weer thuis Melanie is van over ver teruggekomen. Tamara en Esmaralda waren er ook. Wat een verdriet. De meiden hebben een kuil gegraven voor Spikey. Dan ineens Hannie om de hoek.. Met 2 mooie rozen en lieve kaart. Dank je wel lieverds. Nu... Het gemis is begonnen. 

Spikey Rust Zacht.
Ook jij lieve Spikey een speciaal plekje in mijn hart.


Nu lig je bij Zero. Zij hebben elkaar nog gekend.
11.05.2000 - 18.10.2014
Wat een kanjer… Wat een stoere jongen was het, tot de laatste dag. Ik mis je kereltje !

31 oktober 2014

Voor Bobby komt er weer een vriendinnetje vanaf 2 november 2014 het zusje van Benga, ik ga haar Bjela noemen.
Dus straks 2 pleeghonden in huis.

1 november 2014
19 november 2014
Ruim een week bezoek gehad van mijn lieve ouders. Voor Bobby ook feest. Hij kent hen inmiddels goed. Ook lekker verwend worden. Hij was dan ook vaak in de buurt van mijn moeder te vinden.

Met de Spaanse Trollen Benga en Bjela heeft hij het soms zwaar te verduren. Onzekere bange honden reageren onverwachts en dat is niets voor Bobby. Vooral naar buiten gaan. Benga rende al snel naar buiten en Bjela doet nu hetzelfde. Maar opgelost door Bobby eerst even naar buiten te laten en dan de stresskippies aanlijnen. Zusje Bjela (Maska) die later is gekomen als pleeghond is minder bang als Benga (Miska)
20 november 2014
Natuurlijk pas ik erin !!!
22 november 2014
Arme Bobby...
Laat alles maar over zich heenkomen. Is zo een goedzak. Bjela pleeghond krupt bij hem in zijn mand. En Bobby vindt het allemaal prima.
24 november 2014
Vandaag weer zo een prachtig weer, dus dat werd een lange wandeling. Ook wel een flinke pauze gehouden. Half 11 ging ik weg en na 1 uur stapte ik weer binnen. Was fantastisch. Genieten, verstand op 0 en heerlijk met de honden bezig zijn.
28 november 2014
T
rouwe makker Boy de Golden Retriever die ik vaak mee nam, samen met Barney voor lange wandelingen in het bos.
Hans & Hannie heel veel sterkte gewenst,      
met dit enorme verlies. Jullie kanjer...

Vergeten doen we hem nooit !

Lieve Boy... wilde niet meer eten, liep wat te drentelen. Ze gingen met Boy naar de DA, en besloten om een operatie te laten, om te kijken hoe het eruit zag. Boy had bloed in zijn maag. Dan blijkt... uitzaaiingen naar lever etc.
Zo triest.... Ze moeten afscheid nemen van Boy. Intens verdrietig allemaal. 's Avonds ben ik nog even langs gegaan.

  Lieve Boy we gaan je missen... Zo missen !

                          R.I.P.
                          09.04.2004  /  28.11.2014

10 december 2014

Vanmiddag Barney op bezoek. De dames kennen hem al, dus is helemaal ok. Graag in de buurt, want stel je voor... dat er wat lekkers komt.
Alleen katten blijft hij toch wel rare dingen vinden.

Hij zal ze niet echt iets doen, denk ik. Maar ik laat hem niet alleen bij de katten. Barney blijft er een beetje achteraan gaan.25 december 2014
Het gaat goed vooruit met wandelen en aanlijnen in het bos. Bjela nooit geen probleem. Maar bij Benga al tijd rustig, en nog wel gehurkt met lieve woordjes en wat lekkers. Kwispelend komt ze dan aangelopen. Ik heb Bjela dan al aangelijnd.
Waar ik voorheen altijd kwam met de honden is nu verboden terrein, nieuwe eigenaren op de camping. Stug, akelig mens op die camping nu.
Gewoon stuk barak grond, dat mag ook al niet meer. Maar ik dacht, vandaag zal ze toch wel met haar perenmuil aan de Kersttafel zitten. En ik heb het erop gewaagd om er heen te gaan. Het was echt genieten weer!
En Bjela ligt al vaak bij mij dus... Zelfs Benga af en toe. Super !! Bobby vindt het allemaal best.
31 december 2014
Maar de meeste tijd bracht ik door in mijn eigen hok  

Gezellig met mijn eigen roedel.
Bobby vindt het vuurwerk ook helemaal niks.
Maar zolang ik maar in de buurt ben, vind hij het OK.

De beiden zusjes lagen onder mijn stoel.


Juli tm September
2013
     
     
Naar de
       Homepagina :