Januari t/m Maart

2 januari 2014

Rustig weer, en dat is heerlijk voor lange wandelingen.
Mijn kleindochtertje aan het logeren bij ons, dus zij wandelt gezellig mee.

8 januari 2014
Vanmorgen met 5 honden het bos in.... Geweldig. Dit is natuurlijk een  bewerkte foto, daar ik dat niet in mijn ééntje vast kan leggen.

 

19 januari 2014
Nog altijd dezelfde pleeghonden Luci en Zanga. Zanga heeft wel wat jachtinstinct, en nu hebben we Barney en Luci die dit kopieëren
In huis zijn het nog altijd voorbeeldige pleeghonden. Bobby vindt het allemaal best. De 2 Spaanse trollen hangen aan zijn lippen.26 januari 2014
Eindelijk.. sneeuw. Voor Luci was het even aftasten, maar even later heerlijk ravotten in het bos.
(Klik op de afbeelding voor groter formaat)

2014 0126 002 2014 0126 003 2014 0126 004

 Natuurlijk even vastleggen op camera.... 


28 januari 2014

Heerlijk zonnetje en dat is genieten in de tuin !

30 januari 2014

7 februari 2014

Ook Zanga is een fan van Bobby

20 februari 2014

Dan kom je natuurlijk ook weleens mensen tegen met honden. Nu Elena met Luva. Een spaanse jonge meid die met haar vriend en hond Luva op een camping hier zit, maar binnenkort weer teruggaat naar Gran Canaria. Wat een toeval, niet? Zij was bang om te verdwalen, dus loopt ze wanneer ik haar tegenkom mee. En dan is er een roedel van 6 honden. Geweldig! Luva is ook een tikkeltje dominant net als Zanga. Dus dat was even aftasten tussen die twee. Maar het gaat prima. En ze had een camera bij zich, dus dat is harstikke leuk. Gevraagd of ze de foto's wilde sturen.
Bedankt Elena.....

2 maart 2014
Maar ook met 3 honden is het heerlijk wandelen. Zo kwamen we Mike weer eens tegen. Een grote bullebak, en een schat van een hond.
Met Bobby moeten we het nog verder gaan uitproberen. Maar de spaanse dames vonden hem best aantrekkelijk.

4 maart 2014
Na een lange tijd van twijfel, toch het besluit genomen om Zanga naar een ander pleegadres te laten gaan. Een schat... die Zanga.
Maar door haar gedrag, komt Luci in de verdrukking, en dat is niet de bedoeling. Ik weet... het is niet goed om een hond steeds te laten verkassen. Toch ben ik ervan overtuigd, dat Zanga binnen een week of 2 haar draai weer helemaal gevonden zal hebben. Ze is niet meer de hond van de dag dat ik ze voor het eerst kreeg als pleeghond. (juli 2012)

Zanga het ga je goed... en natuurlijk zullen we je aanhankelijkheid en knuffels gaan missen.
Je verdient het allerbeste ! 
Dag lieverd... 't Ga je goed... en een Poot van je grote vriendin Luci

 6 maart 2014 SCHRIK... Woef Woef.... 10 maart 2014
Nu Zanga naar een geweldig adres is gegaan, alle aandacht weer naar Luci. Het gaat voortreffelijk. Spelen en ravotten met Barney als vanouds.
Wel heel erg bezig om het rennen achter wild  in te bannen. Maar het is meestal ' gebakken lucht' Staan ze samen een kant uit te kijken. En zien niets. Geen Zanga die de leiding neemt. En komen terug na roepen, en soms uit zichzelf. 


12 maart 2014

Vandaag weer iets uitgeprobeerd. Bobby thuisgelaten. En Luci mee naar bos. Ze wilde eerst niet de tuin uit, omkijkend en teruglopend, want Bobby was er niet. Dus zoals altijd... zeg ik ... ' Kom gaan we Boy en Barney toe'. En ja hoor, ze ging mee onaangelijnd richting bos. In het bos aangekomen ging ze niet zoals altijd gelijk een plasje doen. Maar keek mij maar aan.. volgde netjes.

Bij Hans aangekomen, ziet ze Boy en Barney. Het staartje van Luci maakte overuren. Luci daar gelaten. Ik weer terug naar Bobby, was eigenlijk best wel sneu. Toen ik met Luci wegliep, keek hij door de lamellen door met een treurige blik. Bij Hans weer aangekomen... Luci helemaal gelukkig Haar vertrouwde roedeltje was weer compleet.


13 maart 2014

Vandaag visite Barney en Boy. Voor Barney zijn katten toch wel vreemde wezens. Maar het is allemaal goed gegaan.

 
 

 

 

14 maart 2014
Alweer schitterend weer, dus heerlijk aan de wandel. Maar al snel was het gedaan met dit gevoel. Eerst Barney en Luci achter een haas/konijn aan. En nadat ze weer eindelijk in de buurt waren, gingen ze er weer vandoor. En verdorrie... Luci had een jong konijntje in zijn bek. Vreselijk... Daar kan ik echt boos om worden. Bah. Beestje is langzaam gestorven.

20 maart 2014

Lente gevoel
 


Dagelijkse wandelingen in het bos. Hoor de vogeltjes ! Verstand op 0, en heerlijk met de doggies uren wandelen.
Bedankt Hans voor het vastleggen op camera bij terugkomst.

i

25 maart 2014

Groot nieuws… Luci heeft haar "Gouden Mandje" gevonden. En wat voor één ! Bij een geweldig gezin, wat super goed aanvoelt.
Het afscheid is moeilijk. Maar voor Luci fijn, dat ze eindelijk een plekje voor altijd heeft. De eerste weken zullen even wennen zijn voor haar.
Maar ik heb er alle vertrouwen in, ze is helemaal op haar plek daar. Ook omdat ze een geweldig hondenvriendinnetje krijgt: Uma

Lieve mensen bedankt en heel veel geluk en plezier met Luci. Lieve (nu Faye)... Het ga je goed !


30 maart 2014
Vandaag een weekje naar mijn pa en ma. Fijn dat Bobby terecht kan bij Hans en Hannie en zijn hondenvriendjes Boy en Barney.
In het begin was het even zoeken naar mij. Maar al snel ... waar Hannie was, was Bobby en Barney volgt ook nog altijd. Ik kon met een gerust hart Bobby achterlaten, maar wel vind ik het moeilijk. Ook daar was het ' mandje wisselen' 

   

Januari / Februari / Maart 2014 

      Januari t/m maart
           2014
     
Naar de
       Homepagina :